Laureate Libelle vrouw van het jaar 2011


Op 1 september 2011 verscheen in de Libelle (Belgische editie) in de reeks ‘vrouwen met een missie’ een interview ivm mijn blog en wat ik ermee wil bereiken. (Wie het gemist heeft, kan het artikel hier nog even nalezen.)

Libelle heeft in het afgelopen jaar in deze reeks 10 vrouwen aan het woord gelaten die elk ‘een missie’ hebben en zoals ieder jaar konden de lezers één van deze vrouwen verkiezen tot ‘Libelle vrouw van het jaar’ die tijdens de Libelle Winterfair, op zaterdag 19 november in de Nekkerhal in Mechelen, gehuldigd werd. En de Libelle Vrouw van het Jaar 2011 is Babs Bruyneel geworden. Van harte proficiat!

En ook al heb ik dan niet de ‘titel’ in de wacht gesleept… met dit mooie, unieke aandenken en de waardering en vaak ontroerende dankwoorden van vele van de bezoekers van mijn blog voel ik me eigenlijk iedere dag opnieuw vrouw van het jaar. Daar heb ik geen titel voor nodig. Maar dit is er natuurlijk wél eentje om te koesteren:

Tot slot wil ik toch nogmaals iedereen bedanken die op mij gestemd heeft maar vooral dank aan alle bezoekers van deze blog, die daarmee eigenlijk ongeweten mijn ‘missie’ steunen en me daarmee ook steeds weer de kracht en de energie geven om door te gaan op de ingeslagen weg. Hartelijk dank!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s